IMPRESSUM

Conform paragraaf 28 BDSG is elk commercieel gebruik of distributie van de op deze webpagina’s gepresenteerde gegevens niet toegestaan

Toepassingsgebied
Het impressum geldt alleen voor de website op het adres www.mailagenten.be

Afbakening
De website is onderdeel van het WWW en derhalve gekoppeld met externe, mogelijk veranderende  websites, die als gevolg hiervan niet onderworpen zijn aan de verantwoordelijkheid van Spectos GmbH en waarop de volgende informatie niet van toepassing is. Er is voorafgaande gecontroleerd dat de links geen inbreuk betekenen op de goede zeden en de algemeen geldende wetten, voordat ze hier werden opgenomen. Dergelijke koppelingen naar andere websites herkent u aan het feit dat deze in een nieuw browservenster worden geopend.

Dienstverlener
Spectos GmbH
Käthe-Kollwitz-Ufer 91
01309 Dresden

E-Mail: support@mailagenten.be                                                            

 

Doelstelling van dit webproject
Presentatie van de firma Spectos, de dienstverlening en producten

Redactionele verantwoordelijkheid
Niels Delater, Ringo Großer
Käthe-Kollwitz-Ufer 91
01309 Dresden

Copyright en gebruik
De auteur geeft u specifiek het recht om een privékopie te maken voor persoonlijk gebruik. U heeft geen recht om het materiaal te wijzigen en/of door te sturen of zelf te publiceren.

Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, ligt het auteursrecht van teksten en illustraties bij de heer Niels Delater.

Privacy policy
Persoonlijke gegevens worden alleen bewaard met uw medeweten en toestemming. Op aanvraag ontvangt u gratis informatie over uw bewaarde persoonlijke gegevens. U kunt zich daartoe richten naar support@mailagenten.de.

Disclaimer
Ofschoon aan het samenstellen van deze website de grootst mogelijke zorg en aandacht is besteed, kan niet worden gegarandeerd dat de daarop verstrekte informatie accuraat en volledig is.

Voor zover er geen sprake is van opzet of grove nalatigheid, kan Spectos GmbH niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die, direct of indirect, uit het gebruik van deze website voortvloeit.

Inbreuken
Als u vermoedt dat er sprake is van inbreuken door deze website op één van uw rechten dan verzoeken wij u dit onmiddellijk aan ons per email te melden zodat we gepaste maatregelen kunnen treffen. Let op: indien u beslist beroep te doen op een advocaat dan zal Spectos GmbH niet tussenkomen in de kosten.

 

CONCEPT, CREATIE, PRODUCTIE

Visualworx
Mammitzsch & Rothäuser GbR

Borsbergstraße 14
01309 Dresden
Fon: +49 (0) 351 - 2 6666 10
Fax: +49 (0) 351 - 2 6666 08

 www.visualworx.de

© 2011 mailagenten.de  Mailagenten is een product van Spectos GmbH. Indien u meer over ons te weten wenst te komen, kunt u ons bezoeken op www.spectos.be.