Spectos PRIVACY STATEMENT 01 mei 2006

Spectos GmbH hecht veel belang aan de bescherming van persoonsgegevens. Spectos GmbH kan “links” in een formaat instellen welke Spectos GmbH in staat stelt om bij te houden of deze “links” gebruikt worden. Wij gebruiken deze informatie om de kwaliteit van onze zoektechnologie, gepersonaliseerde inhoud en advertenties te verbeteren. Meer informatie over “links” en omgeleide URL's vindt u in onze FAQs.

Andere webpagina’s - Dit Privacybeleid is van toepassing op websites en diensten die eigendom zijn van Spectos GmbH en die beheerd worden door Spectos GmbH. We hebben geen controle over die sites die worden weergegeven als zoekresultaten of over links die uitgaan van onze verschillende diensten. Deze andere sites kunnen hun eigen cookies of andere bestanden op uw computer plaatsen, gegevens verzamelen of persoonlijke informatie van u opvragen.

Spectos GmbH verwerkt persoonsgegevens uitsluitend voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld. Naast de bovenstaande reeds genoemde gevallen kan dit nog voor de volgende doeleinden gebeuren:

Leveren van onze producten en diensten aan gebruikers, inclusief de weergave van individueel aangepaste inhoud en advertenties;

Audit, onderzoek en analyse om onze diensten te handhaven, te beschermen en te verbeteren;

Zorgen voor het technisch functioneren van ons netwerk;

Ontwikkeling van nieuwe diensten.

Voor meer informatie over hoe we persoonlijke gegevens verwerken, verwijzen wij u naar de specifieke privacykennisgevingen voor de individuele diensten. Spectos GmbH verwerkt persoonlijke gegevens op eigen servers in Duitsland en andere landen. Wij kunnen persoonlijke informatie gebruiken om onze diensten te leveren, maar kunnen deze gegevens ook voor derde partijen en in overeenstemming met hun instructies verwerken.

Keuzemogelijkheid voor persoonlijke gegevens

Als u zich aanmeldt voor een bepaalde service waarvoor registratie vereist is, zullen wij u vragen om persoonlijke gegevens in te voeren. Als deze gegevens voor enig ander doel worden gebruikt dan het doel waarvoor ze worden verzameld, zullen wij u eerst vragen om uw goedkeuring.

Als we voorstellen om persoonlijke informatie te gebruiken voor andere doeleinden dan die hierboven vermeld en/of in het privacy-beleid voor elke dienst beschreven is, bieden wij u een gemakkelijke manier aan om het gebruik van persoonlijke gegevens voor andere doeleinden te weigeren. Zonder uw toestemming verzamelen en gebruiken wij vertrouwelijke informatie niet voor andere doeleinden dan degene die omschreven zijn in dit privacy beleid of in de specifieke privacyverklaringen voor elke beschreven dienst.

U kunt altijd weigeren om persoonlijke informatie voor onze diensten en service mede te delen. In dit geval kan Spectos GmbH u deze diensten en service echter niet ter beschikking stellen.

Openbaarmaking van gegevens

Spectos GmbH zal persoonlijke gegevens uitsluitend aan derden doorgeven buiten de verdere toepassingen van Spectos GmbH:

Wanneer u ons uw uitdrukkelijke toestemming gegeven heeft. Voor de openbaarmaking van vertrouwelijke persoonlijke gegevens, is uw toestemming altijd in de vorm van een "opt-in" nodig;

Indien deze gegevens doorgegeven worden aan andere afdelingen binnen Spectos GmbH en verwante toepassingen, partners en evaluaties van persoonlijke gegevens namens ons moeten worden verleend. Wij eisen van onze partners om dergelijke informatie uitsluitend op basis van onze instructies en in overeenstemming met dit privacybeleid en eventuele andere passende vertrouwelijkheid en veiligheid maatregelen te gebruiken;

Als wij in goed vertrouwen geloven dat de toegang, het gebruik, het bewaren of openbaar maken van dergelijke gegevens redelijkerwijs noodzakelijk is om (a) eventuele geldende wet-en regelgeving te volgen, of op rechterlijke uitspraken of reglementaire acties gevolg te geven, (b) de toepasselijke voorwaarden af te dwingen (met inbegrip van onderzoek naar mogelijke overtredingen van deze voorwaarden), (c) fraude, beveiligings- of technische problemen te voorkomen of op te lossen, en (d) de rechten, eigendom of veiligheid van Spectos GmbH en lopende, actieve toepassingen , haar gebruikers of het publiek zoals vereist of toegestaan door de wet, te beschermen tegen dreigende schade, dan zullen wij dat ook doen.

Als Spectos GmbH is betrokken bij een fusie of overname, of zijn activa of een deel ervan verkocht worden in welke vorm dan ook, zullen we dit bekendmaken voordat er persoonlijke informatie wordt overgedragen en wordt onderworpen aan een ander privacybeleid.

We kunnen bepaalde geaggregeerde, niet-persoonlijke gegevens, zoals zijn het aantal gebruikers die hebben meegewerkt aan sommige onderzoeken, of het aantal gebruikers die geklikt hebben op een bepaalde advertentie, aan derden mededelen. U kunt niet persoonlijk geïdentificeerd worden met die gegevens.

Indien u nog vragen heeft over het gebruik van persoonlijke gegevens, dan kunt u gerust op het onderstaande adres contact met ons opnemen.

Data Security

Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om ongeoorloofde toegang tot, of ongeoorloofde aanpassing, openbaarmaking of vernietiging van gegevens te voorkomen. Deze maatregelen omvatten onder meer interne evaluaties van onze manier van gegevensverzameling, -opslag en -verwerking en veiligheidsmaatregelen, alsook fysieke beveiligingsmaatregelen om elke ongeoorloofde toegang tot systemen waarop we persoonlijke gegevens bewaren te verhinderen. We beperken de toegang tot persoonlijke informatie tot de werknemers van Spectos GmbH, onze contractors, agenten en vertegenwoordigers, die voor de werking, ontwikkeling en verbetering van onze dienstverlening kennis van deze gegevens moeten hebben. Deze personen zijn gebonden aan geheimhoudingsplicht. Als zij zich niet houden aan deze verplichtingen, kunnen zij geconfronteerd worden met arbeidsrechtelijke sancties, gaande tot en met ontslag en strafrechtelijke vervolging.

Data-integriteit

Spectos GmbH verwerkt persoonlijke informatie uitsluitend voor de doeleinden waarvoor zij wordt verzameld en in overeenstemming met dit privacybeleid of een ander toepasselijke privacy-beleid van elke dienst. Wij evalueren onze methoden voor het verzamelen, opslaan en verwerken van gegevens om te waarborgen dat we alleen die persoonlijke gegevens verzamelen die we nodig hebben om onze diensten aan te bieden of te verbeteren. Wij nemen redelijke maatregelen om ervoor te zorgen dat de persoonlijke gegevens die we verwerken, correct, volledig en up-to-date zijn. We zijn echter wel afhankelijk van onze gebruikers om hun persoonlijke informatie bij te werken of te corrigeren indien noodzakelijk.

Toegang tot en bijwerking van persoonlijke informatie

Wij bieden u toegang tot uw persoonlijke informatie en u kunt deze corrigeren als ze niet correct is, of we laten de informatie verwijderen op uw verzoek, mits de informatie niet nodig is om opgeslagen te worden voor de wet of voor legitieme zakelijke doeleinden. Wij vragen vóór de verwerking van dergelijke verzoeken aan de gebruiker in kwestie, zichzelf en de data welke hij wenst te corrigeren of te verwijderen, te identificeren. We veroorloven ons om dergelijke verzoeken te weigeren, indien deze verzoeken zich onredelijk vaak herhalen of systematisch worden gesteld, buitensporige technische inspanningen vergen, de privacy van anderen in gevaar brengen of extreem moeilijk uit te voeren zijn (bijvoorbeeld verzoeken met betrekking tot informatie die zich op back-up tapes bevinden), of waarvoor de toegang niet nodig is om andere redenen. In ieder geval, is de toegang tot gegevens en de correctie gratis, tenzij er een onevenredig hoge inspanning voor noodzakelijk is.

Handhaving

Spectos toetst regelmatig de naleving van deze Privacy Policy. Als u nog vragen of opmerkingen over dit beleid of de verwerking van persoonsgegevens door de Spectos GmbH heeft, bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen via de website www.spectos.de. Of schrijft u naar: Spectos GmbH, Theaterstr. 6, 01067 Dresden. Als er formele schriftelijke klachten op dit adres worden ontvangen, zullen wij contact opnemen met de klagende gebruiker over zijn of haar problemen.

Wijzigingen in dit privacybeleid

Houdt u er rekening mee dat dit privacybeleid van tijd tot tijd kan worden gewijzigd. We zullen uw rechten conform deze bepalingen zonder uw uitdrukkelijke toestemming niet verminderen  en wij verwachten dat de meeste van dergelijke wijzigingen van ondergeschikte aard zullen zijn. Desondanks zullen we wijzigingen aan ons privacybeleid op deze pagina aankondigen. Elke versie van dit privacybeleid zal worden geïdentificeerd bovenaan de pagina met de datum van de update. Eerdere versies van dit privacybeleid zullen we bewaren in een archief waarin ze door u kunnen worden ingezien.

Als u vragen heeft over dit privacybeleid, neem dan gerust via onze website www.spectos.de contact met ons op. Of schrijf naar: Spectos, Theaterstr. 6, 01067 Dresden.

  • Registreert u zich nu
  • Wat is een Mailagent?
  • Vragen en antwoorden
  • Kontakt
  • Deelname beëindigen

© 2011 mailagenten.be Mailagenten is een product van  Spectos GmbH. Indien u meer over ons te weten wenst te komen, kunt u ons vinden onder www.spectos.de.
www.visualworx.de